Важлива інформація про 100% BCAA ActivLab

100% BCAA ActivLab – спортивний препарат для проведення інтенсивних тренувань на повну силу, подальшого повноцінного відновлення і при цьому профілактики перетренованості. Це 100% чисті амінокислоти з розгалуженими бічними ланцюгами в співвідношенні 2:1:1, яке є універсальним і підходить для використання на будь-якому тренувальному періоді. Для періоду сушки або жироспалювання рекомендовано вживати BCAA у пропорціях 8:1:1.

Добавка 100% BCAA ActivLab користується великою популярністю серед спортсменів країн СНД і Європи, оскільки характеризується високою якістю на тлі прийнятної ціни. Приємним бонусом є солодкий смак цитрусових фруктів на вибір.

Дія 100% BCAA ActivLab

  • Підвищує продуктивність і працездатність на тренуванні
  • Допомагає наростити суху м’язову масу в найкоротші терміни
  • Служить будівельним матеріалом для утворення білку в м’язах
  • Сприяє прискоренню регенеративних процесів
  • Зменшує втому і зводить до мінімуму почуття болю в м’язах в кінці тренувального процесу
  • При жироспалюванні вберігає м’язи від катаболізму і нестачі поживних речовин

BCAA необхідні будь-якому спортсмену-силовику, незалежно від стажу тренувань і статі. Це незамінні амінокислоти лейцин, ізолейцин і валін, які підтримують підживлення м’язової тканини на 33-36%. Але зі звичайної їжі отримувати таку кількість досить складно, а з огляду на сучасний темп життя – і зовсім неможливо (немає часу готувати велику кількість їжі). Додатковий прийом BCAA від ActivLab дає м’язовій тканині ресурси для відновлення після виснажливих физнагрузок, а після – для прогресу в плані зростання маси, підвищення силових показників і витривалості. До того ж, наявність амінокислот у вільній формі захищає м’язовий білок від руйнування, особливо при жироспалюванні і сушці, коли мається на увазі низькокалорійна дієта.

Рекомендації щодо застосування 100% BCAA ActivLab

1 порція становить 4 грами (1 мірний совок). Розмішайте в 200 мл холодної води (повного розчинення не відбудеться – це нормально), або просто закиньте в ротову порожнину і запийте великою кількістю рідини. Приймайте відразу після тренування, за півгодини до неї, а також на ніч. У дні відновлення достатньо 1-2 порцій протягом дня.

BCAA недарма вважаються найбільш популярними амінокислотами серед спортсменів. Їхня дія відчутна навіть у повсякденному житті, а не лише під час фізичної активності: збільшується бадьорість, зникає в’ялість та втома.

Джерело: http://1777.ru/stavropol/one_lenta.php?id_one=5587&id=29