Сладкий омлет, банановое мороженое и горячий шоколад: 3 десерта, которые можно приготовить за 5 минут

Від циx рeцeптів тoчнo будуть в зaxвaті діти, aлe й дoрoслим вoни мoжуть пoдaрувaти зaтишoк тa нeaбиякe зaдoвoлeння. A гoлoвнe, щo кoжeн з ниx можна приготувати текстуально за 5 хвилин.

Солодкий омлетик зі згущеним молоком

Інгредієнти:

Яйця – 2 шт.

Згущене чал – 100 г

Молоко – 100 г

Печиво мигдалеве – 30 г (вслед бажання)

Молочний шоколад – 30 г (по (по грибы) бажання)

Масло вершкове – 20 г

Як готувати:

  1. Розбийте в миску яйця та збийте їх вінчиком. Додайте згущене млеко і перемішайте.
  2. Долийте впредь до яєчної маси немного молока – маса має бути густою, или молока потрібно зовсім небагато.
  3. Держи теплій пательні розтопіть вершкове постное, зробіть вогонь низьким, вилийте суміш, накрийте пательню кришкою і залиште омлетик пектися. Не перегортайте його!
  4. Яичница майже пропікся, залишилося немножко рідкої маси всередині? Дни додавати начинку! Це може бути, що завгодно. Наприклад, крихти мигдалевого печива та шматочки молочного шоколаду.

Видео дня

Бананове морозиво

Інгредієнти:

Банани – 5-7 шт

Мигдальне чал – 200 мл

Цукор – 50 г

Як готувати:

  1. Заздалегідь почистіть, поріжте банани, викладіть їх у мешок і заморозьте.
  2. Дістаньте банани з морозильної камери, викладіть у глибоку тарілку, додайте цукор і мигдальне млеко і збийте до однорідного стану.
  3. Готове морозиво можна прикрасити збитими вершками.

Гарячий шоколад

Інгредієнти:

Вершки 30% — 250 г

Цукор – 35 г

Шоколадное дерево-порошок – 200 г

Молочишко – 700 г