Lime ja Makarevich periksi muuttuvassa maailmassa, ja Laakso löi Mooseksen

kuva: Artur Gasparyan

Täällä ja ajatellut, miten tämä korostuu yhteistyö Latvian diva ja rock-mestari, laittaa heidän kartano taustalla kaikki, että saimme nähdä ja kuulla viimeiset neljä päivää? Ja mitään parempaa kuin «osuma paraati ajatukseni,» ei tapahdu. Kiitos Olga! Ja, mikä tärkeintä, totta tosiaan. Koska se on, tietenkin, hyvin yksilöllistä, hierarkia on «omat ajatukset», jotka eivät ole aina integroitu Yleinen linja massa riemua, paniikki ja kiukuttelee, raivoaa milloin tahansa, jos tämä laajuus, taso ja muoto.

Ei, Lima, jossa Makar (yhdessä, he lauloivat enemmän ja «Kolme Windows») tapasi ja saattajan erityisen kiitollinen kovaa aplodit – kun kaikki Itämeren yleisö on ohuempi tuntuu todellinen maku makkaraa tähteet. Vaikka, ei välttämättä vain Itämerellä. Kommentaattorit minun FB lanka, liian usein, älä kitsastella innostusta ja kehuja — «tämä on mutka!», «cool!». Tietenkin! Lopullinen tarina puhumme Andrei Makarevich tapahtumasta.

Mutta todella massa hysteria oli, tietenkin, luvut hieman erilainen, Razdolnoe-Iskelmä-formaatteja, ja tuskin suuri ilmoitus, huomaa, että epilepsia yleisö tärinä Verka Serduchka. Oli odottaa sitä. Ensimmäinen jäi. Toiseksi, Danilko oli peloissaan kaikki epämääräisiä ja ristiriitaisia lausuntoja siitä, välitön kuoleman Verka kuin kuvan aihe ja vaiheessa elämää. Joten huone ulvoi haavoittunut villisika, kun Burke putosi pois hänen Äitinsä ja koko GOP yhtiö paikalle, rullalle hänen jalat ja karnevaali hurrikaani silittää huone on kanoninen osumia Tanssia, «Dolce Gabbana», «Hyvä».

Vuonna laaja haastattelu «MK», joka julkaistaan lähitulevaisuudessa, Andri Danylko yksityiskohtaisesti ajatuksia, tila, tunteita ja suunnitelmia. Mutta tänään tekemään asiat selväksi, minä selitän tärkeää: Serduchka ei mene pois, se on vähintään toinen vuosi tai kaksi matkustaa ympäri maailmaa «farewell tour». Jos tänä aikana olet yhtäkkiä tulla loppua vain maailman sodan Venäjän ja Ukrainan välillä, se ei ole poissuljettua, että meidän tulee tähän fantasia, joka on nyt saatavilla tällä alueella poikkeuksellisen rikas Papic erittäin eliitti, suljettu ja kallis osapuolille. Danilko Verka väsynyt, «kuinka paljon on ansainnut, ei voi toimia», mutta Verka nainen tuulinen ja mieliala voi muuttua. Sitten ziben, ziben, ilulu, melankoliaa, hyvästi… no, huhut kuolemasta ovat suuresti liioiteltuja…

Samaan aikaan, Andrew on kiehtonut ole niin paljon oikut hänen toinen minänsä, kuinka monta tuottajaa, joka tuntui aina, ja maku, ja hurskaus, ja intohimo. Toivoo poikabändi Mounteen Lämpötila, joka haluaa luoda ukrainan Backstreet Boys. Suorituskyky kaverit lisätty tuoreita, vaikka joskus ei ole kovin varma maalit line-up ja nuoret esiintyjät, joka on edelleen välttämätön käsitteellinen huolta limes. Lisäksi «allekirjoitus» haalistunut charmia yksinoikeus yhteistyötä, jota hän erityisesti valmistelee joka vuosi (ja lisäksi Makarevich, vaikutuksia, mukaan lukien duetto Uma2rmahkerran suosittu ryhmä Ljudmila Gurchenko, joka pakotti tarkkailijat miettiä erityinen aura of Kristovskiy brothers, joka onjotain lumoava div), lime kirjaimellisesti pakkomielle messianismi — jos ei pervootkrivateli, suojelijana «nuoria kykyjä».

kuva: Artur Gasparyan

Jotkut «saa» todella antoi tapahtumista RAID erityistä merkitystä – Shain Lee Ukraina ja Moskova laulaja Manizha. Jokainen nuori laulajia tunne niiden maiden, jo onnistunut kerätä armeija faneja vastoin lakeja valtavirtaa. Molemmat ovat osittaisia pelimerkit folk musiikki, kiehtova kiero ja uskomattoman hieno laulu, täyteläinen ääniä, jotka ovat varsin erilaisia tyylillisesti ja tyylilaji – alkaen sykkivä tanssi-electro pop-jazz ympäristön ja hyvin moderni kuulostava pop-folk, joka tekee jokainen niistä täysin ainutlaatuinen ilmiö.

Nikita Alekseev (Alekseev) ja Alexander Panayotov ei ole kutsuttu, tietenkin, hyvin paljon nuoria esiintyjiä heistä on varsin merkittävä määrä luovia saavutuksia ja menestystä. Ne ovat kuitenkin vielä hyvin nuori taustalla suurin ja tunnustettu tähdet, joka lienee inspiroinut Panayotov kiittää Lima «suuri kunnia» olla hänelle vieras puolesta ja «aloittelijoille, ja lopulta» taiteilijoita. Ketä hän tarkoitti «loppuu», on edelleen mysteeri, mutta päätellen kuinka kirkkaasti hohtavan strassit puku laulaja, ja hänen äänensä oli niin voimakas ja samettinen, voit hengittää ja rentoutua – Baskov ja Kirkorov nyt on joku siirtää kaukana tai lähellä tulevaa ohjakset hänen pop-pop-Royal ja Imperial sääntö. Yleisön reaktio on myös vahvistettu…

Kirkorov, muuten onnistunut toistaa viime vuoden menestys Lolita. Pieni, kuitenkin, ero – lolita ihmiset täysin vapaaehtoisesti hyppäsi ylös maasta, järjestää taiteilija valtaisa raikuvat suosionosoitukset, hän jopa sai kylmät jalat, koska hyvin tunnollinen, kuolee syyttää ja koskaan harkita itseään arvoinen. Nyt saman tuloksen saavuttamiseksi yleisö piti nostaa melkein käskyn: «nouse nyt ylös!» — imperiously tilasi Philip sininen tuulella. Ja tietenkin, ihmiset nousivat ylös, he toivat Balts…

kuva: Artur Gasparyan

Iloa kohtasi Boris Moiseyev, obijaysya resort ulko-kodin. Hän osallistui säännöllisesti konsertteja ja oli yllättynyt, kun hän kuuli hänen vanha duetto Laima «Roman holiday», mutta nyt romanttinen opus, yhtiö teki Diva Larisa Dolina. Bob kuinka säästynyt kämmenet, toivottaa tuhma ja odottamaton yllätys.

Tainnutusaseet Busulis, uskomattomia, syvä, emotionaalinen, taiteellinen, pyydystämiseen jokainen ääni ei ole edes laulaa, ja suorastaan eeppinen laulu taidetta tarinankerronta, mitä oli laulu, luottavaisesti miehitetty niche uusia helmiä Latvian musiikkia. Kuinka kauan on ollut paperissima, pelokas, kokematon lintu, arasti tehostamalla lavalla? Ei niin kauan sitten. Nyt hän loisti jopa enemmän ja kovempaa kuin emäntä. Tietoisesti hän teki sitä tai ei, on kysymys. Mutta, se ei olisi ollut pian lisätä tapahtuman nimi toinen nimi…

Kuitenkin, mitä lisätä, ja paikka limes loukkaamaton ja ainutlaatuinen. Ja sankari iski minua ja inspiroi yhteistyössä Andrey Makarevich se alkoi tämän analyysin viimeinen lento, ja sitten me, tietenkin, kärsi muistoja ja mietteitä päivän puheenaihe, niin sanotusti. Missä tehdä ilman sitä?

«Poistaa määritetyn jazz!»

— Andrew, alussa 80-luvulla viime vuosisadalla, Sofia Rotaru lauloi «niille merellä» kokoelmasta «Time Machine»…

…ja «Palo», hän lauloi, ja jopa «Este» oli laulettu, joka tuolloin oli erittäin rohkea.

— Kuuluisa elokuva «Sielu.» Mutta Yleensä, olet, kun kaikki, ei suuri fani yhteistyötä pop tai pop-artistien, ja esiintymisiä pop festivaaleilla. Joten mielestäni muotoinen morewally sinun duetto Laima «Jonain päivänä maailma painuu alla meitä» — sekä hänen ja sinulle.

— Tulin juuri festival Montreux, se on edelleen nimeltään «jazz festival» mutta alusta, lisäksi jazz-siellä oli paljon asioita – soul-musiikkia ja mustaa musiikkia eri suuntiin, mutta tänään se on kaikki, että haluat vain elää nykyajan musiikkia. Vaikka hyvin paljon pop-musiikki on tietenkin. Ja limes on ihana periaate – genrejä ei ole väliä, tärkeintä, mennä ulos ja laulaa elää, ja tason pitäisi olla kunnollinen. Hyvä hänelle. Kuten yhteistyötä… en tiedä, mutta kalkkia on aina halunnut minua. Sofia Mihailovna ihana, mutta hän on folk taiteilija hengessä, palvella Ja lime on niin sivistyneitä (puhdistettu), se ei välttämättä ole kaikille edes. Hän on aina ollut merkkituotteita. Tämä sana laitoin arvo on askel, tietty planochki.

kuva: Artur Gasparyan

Mutta nämä ominaisuudet hän ei eilen ilmestyi…

— Ei eilen. Olemme tunteneet vuodesta 1980.

— Miksi niin kauan haudottu duetto «brändi juttu»?

— Oletko koskaan ollut tällaisia ajatuksia! Nyt hän on kutsuttu, joka oli minulle aivan odottamaton, mutta erittäin mukava. Ja pop – pop… taidan Muistaa «Uuden aallon» tuli, kun siellä oli päivän rock-musiikkia, Grebenshchikov, lauluja… se oli Mahtavaa! Ja Agutin lauloin hänen laulunsa, koska hän aina piti minusta.

— Duetto Makarevich vielä ihmetellä, mutta näyttää siltä, on kaikki ja kaikki on laulanut kaikki popadja…

— Luulen, että ihmiset, jotka kutsuvat minua, jo laskettu vastaukseni. Stas Olivier todennäköisesti en olisi kutsuttu laulamaan duetto.

Ja yhtäkkiä?

Epätodennäköistä…

— Voit jakaa Rotaru ja Vaikule termi «kansan taiteilija». Mutta «Aika Kone» on myös folk-ryhmä, eikö niin? Kappaleet useita sukupolvia kasvoi laulaa julkisesti, «Turn», «Mask», «Battle of fools», «Sunny island»…

— Se tapahtui. Aluksi, me tehtäviä, ei usko, ei koskaan ajatellut. Ja se, että se tapahtui, suuri, tietenkin, onnea ja kiitos kaikille, jotka niin uskoo.

— Onko mitään erityisiä muistoja jostain yhteistyötä aiemmin?

— 25 vuotta sitten Boria (Grebenshchikov) meillä oli ihana konsertti hall «Venäjä». Yhdessä, lankaan noin kaksi kappaleita, kun taas loput vain lauloi puolestaan. Se oli kotitekoinen, erittäin hyvä ja heijastavat ydin meidän musiikillinen suhde. Muinaisina aikoina ajoittain tapahtunut spontaani hilloja suuria konsertteja kanssa Garik Sukachyov, «Chifumi»… Se oli aina ilo. Minun jazz-hankkeen, liian, se alkoi yhteistyö – vain päätti levyttää yhden kappaleen tuntemattomia miehiä 20 vuotta sitten. Se oli Jenny Painija, Sergei Khutas, jotka ovat nyt pelaa kanssani (luonnos Yo5). He tekivät yhden biisin ja pidin siitä niin paljon, että tajusin, että se oli tarpeen collaboarate lopun elämäni.

Sitten vitsaili Lolita, että täällä, kuten Pariisissa 20-luvulla, kun menee valkoinen maastamuutto. Siinä mielessä, että täällä, yhdessä vaiheessa, esimerkiksi, voi tavata taiteilijoita, jotka ovat jo ole menossa yhteinen sivusto ei Venäjällä eikä Ukrainassa, jossa tällainen line-up: Makarevich, Serduchka, Ani Lorak, Lolita, jne.

— Riskialtista, sanoa, line-up, jopa genre-Ja ei, kaikki edellä mainitut — on yhtä lähellä. En tarkoita, että ihmisen ja musiikin puolella. Kuitenkin, muistan tunnuksen ensimmäinen Moskovan festival of youth ja opiskelijoiden vuonna 1957, missä maa oli muotoinen kukka terälehdet. Täällä terälehtiä täytyy olla eri väri, aika-festivaali. Ja mitä sanoa. No, tietenkin, kaikki eivät ole yhtä kova kuin se oli 20-luvulla. Ja ovet takaisin Venäjälle, eikä kukaan tai lähes kukaan ei ole lyönyt, mutta joskus olosuhteet eivät tule nyt yhtiökokouksissa maissamme. Mutta tällaisia kokouksia tapahtua Lontoossa ja Saksassa ja Israelissa… Pian Georgian tämä tapahtuu, olen varma, koska on erittäin mukava.

— Kanta ei ole muusikko ja kansalainen suuresti mutkistaa elämääsi, erityisesti luovaa…

— Elämä on monimutkaista, ei kansalaisuutta, ja outo hänen reaktio. Se tapahtui neljä vuotta sitten. Mutta olen niin väsynyt puhumaan siitä. Olen pysynyt, joka olen aina ollut, ja neljä vuotta sitten, kolmekymmentä vuotta sitten. En halua muuttaa. Muuttaa tilannetta ympärillämme – ja usein arvaamaton. Mutta yhtyvät näissä tilanteissa en yksinkertaisesti voi.

— Vanhan musiikin, ja erityisesti rock, on usein muotoiltu, ei vain luova tai jonkinlainen esteettinen asema, mutta myös siviilejä. Ja oli valtava vaikutus mielissä. Mukaisesti siviili -, en todellakaan tarkoita mautonta levottomuus järjestyksessä valtion propagandaa, joka on nyt sotkee monet valtavirran taiteilijoita ja muita «päälliköiden kulttuuri», vaikka joukossa ns. «advanced»…

Musiikki muotoiltu paitsi siviili-ja moraalisia kantoja. Se, että parhaat vuodet rock oli uskomattoman voiman messianismi. Mies, jolla on hiukset ja kitara pidettiin profeettana. Ja sitten se päättyi yllättäen. Tai se on «odotettavissa». Koska mikään ei ole ikuista.

Ja runoilija Venäjällä on pitkään ollut enemmän kuin runoilija, eikö? Mitään ei korvattu. Jopa muoti-rap-hip-hop tässä mielessä on epämääräinen…

Rap luultavasti hoiti kaikki sosiaaliset toiminnot. Mutta ei messianismi. Silti, se on kova juttu, ja rock oli kansallinen tarina.

— Voit sanoa, «lämpötila». Joten, prosessi on peruuttamaton, tai se voi tulla takaisin?

— Olemme todennäköisesti elää. Mutta kaikki kierre menee. Tulen takaisin. Meillä on vielä ymmärtää, että se oli uskomaton mutka inhimillinen kulttuuri koskaan ollut niin ylivoima musiikkia, runoutta, keskellä ja lopussa viime vuosisadan. Jotkut 100-150 vuotta sitten, kaikki taide oli tehnyt puoli kaksi prosenttia väestöstä.

Katso video:
«Laima Vaikule lauloi duetto Andrey Makarevich: videoita»

00:49

— Eliitti salonki, ja…

— Tietenkin. Ja Kirkko. Ja yhtäkkiä – Holy smoke! – kiitos teknologian, uusia tapoja viestintään tapahtui ja läpimurto taidetta on tullut valtakunnallinen. Jazz, rock oli ensimmäinen, joka on kokenut näitä uusia tapoja viestintään. Koska tekniikka on edelleen kehittyä expoente, kuin jos emme olisi tympääntynyt. Älä ihmettele, jos viiden vuoden aikana yksinomaan gaala-konsertteja kolmiulotteisia kuvia Beatles, stones, jimi Hendrix… en Muista elokuvan «Chapiteau show» on yksi tarinoita nuori tuottaja, miksi Choi? Meidän ei tarvitse Choi, ja luonne. Ota taiteilija samanlainen Choi… Hitto! Kirjoittajat ennustivat tämä on fantastinen! Alle kymmenen vuotta.

— Olemme onnekkaita on kiinni se, että aikaa?

— Vielä! Et voi kuvitella, miten kateus olen joskus nähdä silmissä nuoria muusikoita. He sanovat olet löytänyt, että Led Zeppelin, Pink Floyd, et ymmärrä teidän onnea. Minä sanon: ei, me ymmärrämme, että olemme onnellisia.

Mainittiin tänään, Lolita, taas tuli upottaa äskettäin huolellinen tutkimus, muoti musiikki, nykyisiä suuntauksia. Hänen silmänsä valaistu, osoittaa pois, että hän tietää paljon: LJ, Manigo, Minutochku Tattari, anna meille anteeksi päivitetty… kaikki asioita, joita hän ei tiennyt olevan olemassa. Sanoo, että on hyvin rikastettu tätä tietoa. Ja olet seuranta?

Huolimatta kaikki argumentit muutos kertaa ja petosta teknologisen kehityksen, en yritä jakaa, kun kaikki, muusikot sukupolvien ajan, ja jakaa laatu musiikkia he tekevät. On uskomus, että jos siellä oli joku nuori nero bändi, ja teoriassa se voi näkyä, sitten kuulen vieläkin, huolimatta itse. Joten minun ei erikseen seurata. Kundera (ranskalainen kirjailija, — noin. ed.) sanoi nerokas lause: flirttailu nuorten kanssa, olet flirttailu hänen haudankaivaja. Erittäin tarkka!

Kuten Monetochka toiminut «modelsize» Zemfira?

— Minulla on epäilys, että skandaalit ovat nykyään järjestetty yhteisellä sopimuksella, ja suuri kohde-ryhmä toimii niiden sisältöä.

Luulen, Zemfira?! Hän ei ole Philip…

Se oli Maxim, ilman että otetaan huomioon tiettyjä persoonallisuuksia, havainto melko Yleinen merkki Nyt… ensimmäinen kysymys: kerro meille, miten saada läpi? Meidän sanat eivät tiedä! Mistä saa? Tauon jälkeen ei ollut muuta vaihtoehtoa. Saada vain lämmittelemässä.

— Kyllä, varmasti, rokkareita oman sukupolven koulu oli todellinen. Jotain erityisen kirkas muistatko?

— Kun he veivät koko laite. Ja se vei minut taas nyt se on hyväksytty, luokat Institute, kaikkien nähtäväksi. Terve tuli miehiä, joiden valmistuminen veti. En tiedä kuka se on: onko Gebe, onko menturu, tai obkhss? Ei kerro. Älä puhu, ajettu jonnekin… todettiin, että korruptionvastainen squad, ja sitten kaikki hyvin yksinkertaisesti paljasti, että me harjoittelimme jonkinlainen asuntotoimiston, vaan päinvastoin melko lähellä seisoi talon. Siellä asui vanha mies, kunnioitettu veteraani. Se oli erittäin ärsyttävää musiikkia, joka periaatteessa ei ole yllättävää — meillä on kaivanut yhden kappaleen kolme tuntia. Hän kirjoitti kirjeen, jossa vaatimus «poistaa määritetyn jazz», koska muistan tämän lauseen. Olemme kuvanneet laitteen kokonaisuutena, otti. En tiedä, mitä tehdä, meni Lesha Batashova (taiteilija, historioitsija, popularisoija jazz, ed. ed.), hän sanoi, pitäisi valittaa Keski-Komitea (Kommunistisen puolueen, vain ja ikuisesti niin hallitseva Neuvostoliiton osapuoli, kuten lähes kuten nyt EP — noin. kirjoittajan.), kopioi – Hutch. En ole koskaan tehnyt sitä! Hän auttoi minua kirjoittamaan kirjeen. Lähetimme kirjeen, niin se on kaikki, täytyy sanoa ja vastata niihin: sisäänkäynti huone, «kirje», jne. ja puolentoista kuukauden kuluttua tuli vastaus. Minut kutsuttiin puolueen Komitea, ohjaaja, täysin normaali ihminen. Hän sanoi, tietenkin, taivutus, laitteet palautetaan sinulle tänään, ei hätää, ja itse asiassa, sinun täytyy päättää, koska olemme katsomassa sinua…

— Miten ihana!

— Kyllä, sanoin katsella suosio kasvaa ja te tiedätte, olen fani kappaleita, olet hyvin lahjakas yhtye, mutta sinun täytyy päättää.

— Tyyppi, kenen kanssa olet, päälliköiden kulttuuri?

— Ehdottomasti. Näet, hän sanoi, meillä on vihollisia…

— Miten tuoretta! Luettelossa?

— Tietenkin: Galich, Saharov-Me sanoi, kunnioittaa niitä, ne ovat vahvoja ja lahjakkaita, mutta me kohtelemme heitä kuin meidän voimakkaita vihollisia. Sanon: voi noin vihollisia ja ystäviä? En aio lähteä maasta, haluan pelata minun musiikkia täällä meitä on, minun mielestäni, se kääntyy pois. Hän kysyy: ja mitä tehdä sitten? Se olisi todella hyvä teatteri oli mennä, sanon minä, näet, jotta ryhmä («Arax»), kuten hyvän istuvuuden Zakharov! Hän sanoo: hyvä idea, jos huomaat, teatteri, sitten kannatan sitä. Nyt tajuan, että hänen tavoitteenaan oli ajaa meidän päälle olkapäät toinen Osasto.

kuva: Artur Gasparyan

— Pois näkyvistä?

— Kyllä, koska meillä on «ripustettu». Ja hän sanoi, no, sinä tulit luokseni, ja ole minun päässäni, se olisi noin musiikkia, jopa puhua ei tullut.

Heti tunnistettu vihollisia ja toisinajattelijoita?

— …Ja me löysimme farmari Komedia teatteri ja sai siellä, sitten Rosconcert, ja jotenkin kulunut meille koko tarina.

— No, ei se, mitä hän läpäissyt. Muistan saman puolueen suljettiin «Audio Track» «MK» muutaman kuukauden vuonna 1981 minun ensimmäinen artikkeli «aikakone», ja editor-in-chief annettiin puolueen varoitus… menee Takaisin teidän sanat, että kaikki on syklistä – ja ole vain musiikkia, kuten näette. Sitten olet lähes viholliset tunnistaa. Ei ole aikaa katsoa taaksepäin, ja olet takaisin – «vihollinen Venäjä»… Hyvin lyhyessä ajassa, kuitenkin, et ole vihollinen.

— Ei niin lyhyt, en halua sanoa. With kynnyksellä Mihail Sergejevitš (Gorbatshov) ja kaikki kaksitoista ensimmäistä vuotta Putin…

— Muistatko, kuinka me Jeltsin mitali «Defender of the White house» saanut?

— Ehdottomasti. Ja Putin olen edelleen, jotta sai.

— Mutta sykli on tullut, Kyllä?

Me emme vain elää tällaisessa maassa, koko maailma on niin arvaamaton aika muutos: politiikka, ideologia, suuntaan. Ja en voi pitää nenän tuuli, minulle tämä on erittäin epämiellyttävä ja ole kiinnostava. Minulla on omat uskomukset eivät ole muuttuneet, ja ne minulla on ei ole muuttunut viimeisten neljänkymmenen vuoden aikana. Niin – se ei ole väliä minulle, tämä on kysymys heille. Ja minun uskomus on hyvin yksinkertainen: uskon, että se on parempi rauhan kuin sodan, se on parempi, jos ei tapa ihmisiä kuin tappaa, parempi olla ystäviä kuin riidellä, se on parempi olla ottamatta mitään pois. Itsestäänselvyyksiä, että selittää lapsuudessa, ja he ovat uskollisia, Kirjoituksia kirjoitettu…

— Amen! Toivotaan, että «muuttuvassa maailmassa» vielä «painuu alla meitä», koska tällainen yhteistyö Laima Vaikule…