На Півдні України стартує амбіційний проєкт “Ucan Ukraine”, який об’єднає навколо проблем довкілля митців, бізнесменів та активістів

В Укрaїні стaртує aмбіційний прoєкт, який 4 місяці зaдaвaтимe трeнд нa eкoлoгічність в 4-x містax: у Xeрсoні, Зaпoріжжі, Мeлітoпoлі і Бeрдянську. Прoблeми нaвкoлишньoгo сeрeдoвищa в Зaпoрізькій та Херсонській областях входять задолго. Ant. с першої п’ятірки питань, які турбують жителів цих областей. Тому “Ucan Ukraine” — це маловыгодный просто чергова подія. Це проєкт, який навчить, об’єднає, замазать, надихне на зміни та підвищить обізнаність относительно екологічну поведінку мешканців міст-учасників. 

Протягом проєкту планується протащить по 2 воркшопи-інтенсиви в чотирьох містах угоду кому) активних жителів, місцевого бізнесу, громадських організацій, еко-активістів, урбаністів. Мешканці Херсона, Запоріжжя, Мелітополя та Бердянська дізнаються насчет те, як впливати в екологічну ситуацію локально. Місцеві активісти будуть підсилені експертами проекту, які, проінспектують муніципальні екологічні програми та артельно розроблять дорожню карту чтобы співпраці з місцевою владою. 

У результаті проведення воркшопів підприємці у співпраці з активістами та командою проєкту визначать ідеї интересах екологічних ініціатив. Найкращі екологічні проекти отримають фінансову підтримку получи и распишись реалізацію. Локальні бізнеси, які запровадять екологічні ініціативи, будуть нагороджені спеціальною екологічною відзнакою та нанесені сверху локальну мапу дружніх раньше екології закладів. 

Також під часок проєкту планується проведення інтерактивної еко-виставки. Посредством креативні арт-об’єкти “Ucan Ukraine” продемонструє жителям бивак довкілля міст-учасників та всієї України. Виставка покаже і яскраві приклади успішних громадських ініціатив та бізнесів, які вже сьогодні впливають для існуючі екологічні виклики та надихають получи це інших.  

Яскравим бонусом проєкту стануть чотири мурали у кожному місті-учаснику. Тотчас із місцевими художниками первенство створить в містах мурали в екологічну тематику. Кожне місто отримає свій унікальний  мурал, модель для якого если обрано за допомогою онлайн-голосування после участю містян. Мурали стануть без- просто прикрасою, а екологічним кодом міста — мотиваційним поштовхом для того підвищення рівня екологічної свідомості мешканців Мелітополя, Херсона, Запоріжжя та Бердянська. 

Проєкт “Ucan Ukraine” націлений возьми формування екологічно свідомої спільноти получи Півдні України, та створення культури екологічного мислення!

Сторінка проєкту у Фейсбук: https://www.facebook.com/ucanukraine/

Розклад перших онлайн-зустрічей насчет старт проєкту в целях громадськості та бізнесу:

28 липня — м. Мелітополь, реєстрацію відкрито: https://forms.gle/5mz9qP3pDN4dGykZ8

29 липня — м. Бердянськ, реєстрацію відкрито: https://forms.gle/4DqeCD3isdEcaQT69
30 липня — м. Херсон, реєстрацію відкрито: https://forms.gle/GMh5SRqg2iJsnAQW7

Проєкт “Ucan Ukraine” реалізується ГО “Дзиґа” после підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти ради комунікації – (066)-535-72-03 Екатерина
Електронна пошта — uuzp2020@gmail.com