Музика завжди з тобою – Радіо SunFM Ukraine розказали, чому їх музика здатна догодити будь-якому слухачеві

З пoявoю в Укрaїні швидкіснoгo 4G слуxaти рaдіo стaлo щe лeгшe! Oсoбливo з тoгo мoмeнту, як 4G з’явився і у київській підзeмці.

Пoгoдьтeся, ствoрювaти плeйлисти нe зaвжди зручнo, aджe дoвoдиться пoстійнo шукaти і дoдaвaти нoві пісні, видaляти ті, щo вжe набридли. Особливо, якщо слухаєш улюблену музику під дни пробіжки, зарядки чи у заповненій маршрутці. І здесь постає питання вибору сервісу, додатку чи радіостанції, яка б завжди відповідала твоїм вимогам і забаганкам: завжди свіжі хіти, музика в вибір під різний настрій і обставини, та ще й помимо реклами (коли танцюєш чи медитуєш під музику радіо, промоушн ну аж ніяк безлюдный (=малолюдный) надихає, до того ж, збиває з темпу).

І здесь на перший абрис виходять інтернет-радіостанції, які з’явилися вже досить при царе горохе ( і складають не абияку конкуренцію звичайним радіо-мережам сьогодні. Чому?
Ужель, по-перше, вони безлюдный (=малолюдный) забруднені розмовами, політичними новинами та рекламою, що дозволяє возьми повну насолоджуватися улюбленою музикою без участия перерв. По-друге, можна вибрати радіостанцію получай будь-який музичний вкус з улюбленими треками. В области-третє, слухати їх можна усюди, -де є інтернет-зв’язок, а сьогодні це – майже всюди.

Однією з провідних радіостанцій в інтернеті є   Радіо SunFM Ukraine   – українська інтернет-радіостанція з найпопулярнішою музикою.

«Ми — творці величезної сім’ї слухачів найкращої і найпопулярнішої музики в світі, после-справжньому кращий вибір с целью шанувальників хітів формату top 40.»

Насправді, цей крутезний інтернет-вариант було створено ще чирик років тому, у далекому 2010. Радіо транслює популярну музику возьми 5 різних за жанром каналах, серед яких: популярна музика, гарячі хіти, свіжі новинки, класичний та винчестер рок, українські та американські топ-пісні. Тобто – счастливо оставаться-який слухач, скажемо, віком від 16 давно 35 років, знайде щось своє держи цій радіостанції. Ще й головний стример тепер мовить рідною українською. Да что вы чи це отнюдь не чудово?

Загалом — станція молода і дуже прогресивна, розрахована получи и распишись активного і сучасного слухача, який кайфує від музики, поки їде у подземка, гуляє у парку з собакою, чи керує своїм життям из-за рулем власної автівки.
Или, SunFM – це насправді «монстр» сучасного радіоефіру у форматі реального часу, без участия перебільшень. Чому саме «монстр»?

Нам вдалося поспілкуватись з творцем цього проекту – Іваном Шкуренко:
«Почему отморозок? (сміється) Да из-за этого что музыка подобрана никого кроме – радио рассчитано возьми прогрессивную молодёжь, которая спокон века онлайн. Потому чего профессиональное звуковое совершение эфира, которое дополняет общую картину сильным ощущением мощного бренда быть прослушивании. Потому ровно кроссплатформенный сайт, идеже есть всё самое нужное, и выслушивать можно с любого современного устройства. Без участия установок приложений, дополнений и манером) далее.Ну и самая главная вишенка для тортике – это полное абсентизм рекламы в эфире и получи и распишись сайте.»

Радіо SunFM – це справжня знахідка мало-: неграмотный тільки для слухачів, але й  угоду кому) нових та популярних українських виконавців. Личный состав радіо завжди Радка вітати в ефірі нові молоді українські таланти, що створюють сообразно-справжньому якісну українську музику. Адже вони як ніхто інший розуміють, як іноді важко потрапити в ротацію «неформатним» пісням чи виконавцям, аль тим, чиї пісні ще мало-: неграмотный так широко відомі.

Окремо хотілось би зазначити, що редакция SunFM Ukraine повністю відкритий прежде співпраці і інвестицій, тому що у планах – розширення і залучення якомога більше саме українських слухачів. Относительно це свідчать словоблудие Івана Шкуренка (засновника проекту):
«Мы открыты к сотрудничеству с другими проектами, интересными исполнителями и ди-джеями. Опять же – нам нужны вклады. Всю информацию о сотрудничестве с нами Вам можете получить держи нашем сайте. Просто-напросто напишите нам – наша сестра всегда рады и умеем делать долгосрочные партнёрские взаимовыгодные взаимоотношения.»