Ці прості рекомендації допоможуть прийти у форму вже в перший місяць після пологів

Пoлoги прoйшли успішнo і нa рукax сoпe дoвгooчікувaний мaлюк. Aлe eйфoрія прoxoдить. Мoлoдa мaмa бaчить сeбe в дзеркалі і їй стає сумно. -де тонка талія? Дескать пружні сідниці і гарні перси! Стоп! Немає приводу во (избежание паніки! Всі ці зміни носять тимчасовий напор. А щоб відновити привабливу зовнішність швидко, варто дотримуватися простих рекомендацій від EVA Blog.

Помірна фізична активність

Займатися спортом відразу після виписки з пологового будинку категорично мало-: неграмотный можна. Адже відновлення після пологів відбувається у всіх системах організму. Надмірне фізичне навантаження може призвести давно занепаду сил или, що ще гірше, задолго. Ant. с маткової кровотечі. Але повністю відмовлятися від активності никак не потрібно.

Чим а зайнятися? Ідеальний варіант — прогулянки з коляскою. Якщо багато ходити пішки, вдасться зміцнити м’язи сідниць і живота, позбавитися від зайвої рідини. Всього декількох тижнів вистачить, щоб відновити форму.

Повноцінний сновидение

Відсутність якісного відпочинку позначається возьми фігурі. У перші дні після пологів може бути как по нотам. Немовля часто прокидається, плутає вторник з ніччю. Але, в всех благ-якому випадку, дитина спить никак не менше 12 годин держи добу. Мамі варто виділити Водан денний період сну малюка ради прогулянки, а решту часу спати артельно з ним. Домашні справи краще довірити рідним. Перші кілька місяців мамуля повинна присвятити себя новонародженому.

Зміна звичного харчування

Прибрати зайві кілограми, набрані вслед за період вагітності, нетрудно вдасться і завдяки правильному харчуванню. Немає необхідності сидіти для жорсткій дієті. Досить дотримуватися наступних правил:

  • пити без- менше 1,5 л води бери добу;
  • їсти ежесекундно, але невеликими порціями;
  • смажені страви замінити бери відварені і запечені;
  • знизити споживання солодкого і гострого;
  • вживати менше солі.

Якщо дотримуватися цих принципів харчування, вдасться швидко відновити фігуру і забути относительно коліки у немовляти (якщо матерь годує грудьми).

Проблеми з фігурою, перевтома і гори брудних повзунків — це проблеми, які швидко забуваються. Пройде зовсім небагато часу, і за парку буде крокувати струнка матуся с налету з малюком.