Піджак, жилет чи жакет: що пасує повним жінкам

Мoдні будинки прoпoнують вeлику кількість кoстюмів вeликиx рoзмірів пользу кого рoбoти, пoдoрoжeй, відпoчинку, прoгулянoк тa ін. В aсoртимeнті, як прaвилo, бувaють різні кoмплeкти з шoртaми, спідницями і штанами. Якщо визначитися з цими елементами досить быстро, то з піджаком, жакетом й жилеткою всё-таки не так просто. В залежності від того, який вариант фігури у пухкенької дівчини, варто обирати наивысший расцвет. Інакше ж можна малограмотный приховати недоліки, а навпаки — зробити возьми них зайвий упор.

Різниця між піджаком, жилетом і жакетом

Стилісти та завзяті модниці вважають, що піджак Водан з найкращих предметів гардероба жінки з нестандартними формами. Цей універсальний виріб безграмотный просто доповнює інші елементи, захищаючи тіло від прохолоди. Його функція полягає ще й в тому, аби збалансувати пропорції, приховуючи недоліки та створюючи оригінальний стильний обличье.

Багато жінок без- можуть знайти в магазинах потрібне вбрання батальних розмірів, тому шукають подібні моделі в інтернет-магазинах. Дальше дуже легко знайти тетуся, що цікавить дівчину, однак продавці другой раз помилково зазначають модификация товару, особливо коль це стосується піджаків, жакетів та жилеток.

А це ж зовсім різні речі! Детальніше розглянемо, що ж являє собой кожен з цих елементів:

  • Піджак. Багато хто називає його різновидом куртки, проте вже багато років дівчата використовують цей елемент незалежно від інших частин костюма, надягаючи піджак навіть получай голе тіло. Особливості вбрання в тому, що у нього обов’язково є лацкани, ґудзики, рукава, кишені, шліци. До самого того ж він довгий, закриває талію, іноді навіть стегна.
  • Жилетка. Жилетка, як закон, добре прилягає до самого тіла, не має рукавів і закінчується ще впредь до лінії стегон. Її обов’язково потрібно застібати, а сверху можна одягати піджак. Цей елемент підкреслює аристократичність дівчини, її вишуканий смысл в одязі, стриманість.
  • Троакар. Короткий піджак, що сягає талії либо середини стегон, так заведено називати жакетом.

Що ж обрати моделям да-сайз

Одяг чтобы повних жінок з как подобает розташованими декоративними деталями допомагає збалансувати силует, проте потрібно обережно вибирати такі моделі. Пам’ятайте, що надто маленьких чи великих елементів, як в таком случае кишені чи ґудзики, краще уникати.

Джерело: virna.ua