Десятки незаконних мігрантів виявлені Міграційною службою на столичному ринку

Інoзeмці сплaтять штрaфи і муситимуть пoкинути тeритoрію Укрaїни.

З мeтoю виявлeння і притягнeння дo відпoвідaльнoсті інoзeмців тa осіб сверх громадянства, які подпольно перебувають на території України, працівники Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області об’єднують зусилля з правоохоронними органами. Бесцельно, упродовж 1-2 липня 2021 року відбулися рейди возьми одному з найбільших ринків у Деснянському районі столиці, під миг яких були виявлені іноземці, що знаходилися возьми території України кроме необхідних документів альбо з порушенням термінів перебування. Неврегульованими мігрантами переважно є громадяни Узбекистану, Азербайджану та Грузії.

У результаті відпрацювань відносно 6-ти іноземців прийняті рішення насчет примусове повернення в країну походження, тобто їх зобов’язано у місячний термін покинути територію України. 26 порушників міграційного законодавства понесуть адміністративну відповідальність ради ч. 1 ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами минуя громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду поверх територію України» і сплатять штрафи. Ще 3-ох осіб сверх документів поміщено поперед пункту тимчасового перебування іноземців та осіб вне громадянства для ідентифікації.

Десятки незаконних мігрантів виявлені Міграційною службою на столичному ринку

Наразі энергически ведеться робота з протидії нелегальній міграції в Києві та області. Нагадуємо, що перебування іноземців та осіб сверх громадянства на території України можливе виключно вслед умови дотримання міграційного законодавства нашої держави.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області